Improstyl – cóż to takiego?

To kreatywne ułożenie zastawy stołowej i zgodne z zasadami sztuki kelnerskiej.


Na zdjęciu przedstawiono nakrycie do następującego menu:

 


Aperitif: Wino musujące

Zimna przystawka: Humus z burakiem, pieczywo masło

Ciepła przystawka: Klasyczne spaghetti

Zupa: Bulion z żółtkiem

Danie rybne: Pstrąg pieczony z warzywami grillowanymi

Wino białe półwytrawne

Przerywnik: Sorbet cytrynowo - tymiankowy

Danie główne: Stek rare, pureé z batatów, kalafior na parze

Wino czerwone wytrawne

Deser: Ciasto dyniowe z sosem malinowym

Woda z granatem i rozmarynem

Popularne posty z tego bloga

Historia Wystawy Stołów Okolicznościowych

Natura i nowoczesność w dekoracji stołów wigilijnych i bożonarodzeniowych

Czy trybuszon jest niezbędnym elementem wyposażenia kelnera?

Nowe propozycje nakrycia stołu na Wielkanoc